Lief Mooi Mens,


Ontdek hoe essentiële oliën jouw innerlijke en uiterlijke wereld op magische wijze kunnen betoveren in de uitdagende wereld waarin we leven. Een wereld waarin er steeds meer behoefte is aan verbinding met de natuur, met de aarde en met de liefdevolle energie van onze harten. We herontdekken steeds meer wat de natuur ons te bieden heeft, wat rust, ruimte, ontspanning, kracht en weerstand geeft en wat ons dichterbij onze essentie brengt. In mijn zoektocht naar mijn essentie, naar een leven meer in vrijheid, naar meer lichtheid in mijn leven en innerlijke kracht, ontdekte ik Young Living essentiële oliën van hoge therapeutische graad! Ik zet ze overal en voor heel veel in. Tijdens de Holistische sessies, lichaamswerk, het huishouden en ook mijn kinderen hebben er veel baat bij. Altijd nog ben ik verbaasd over de werking ervan, de kracht en de effectiviteit. De oliën ondersteunen ons o.a. bij overprikkeling, een bonkend hoofd, huiswerk en concentratie, slapen, hormonen, pijn in de buik, droge en jeukende huid, stress, griep, reinigen ruimte enz. Young Living vind ik betrouwbaar, krachtig, puur en integer en ons team van professionals helpen je graag om op een juiste manier essentiële oliën te gebruiken.

Direct naar webshop

Wat zijn Essentiële Oliën

Young Living essentiële oliën zijn 100% puur en zuiver en zitten vol levensenergie. Het zijn vloeistoffen die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten en die volgens een speciaal proces bewerkt worden. Vroeger gebruikten mensen deze oliën als medicijn door de therapeutische werking van deze bloemen en planten, maar ook voor lichaamsverzorging en voor speciale rituelen. Essentiële oliën zijn al erg oud. Essentiële oliën kun je overal gebruiken zoals in het huishouden, op het werk en tijdens het sporten. Essentiële oliën kunnen een waardevolle betekenis hebben in ons dagelijkse leven, maar wat zijn nou eigenlijk essentiële oliën? En wat kun je er mee? Hoe kun je ze gebruiken? En wat kunnen ze betekenen in jouw dagelijks leven en met betrekking tot jouw gezondheid? In onze webshop vind je hele leuke en betaalbare aroma workshops waar je zowel online als op locatie in Nieuw Weerdinge (nabij Emmen) aan kunt deelnemen.

Het Stralende Hart Webshop

Young Living Lifestyle Lounge

Wij zijn super blij en trots op onze nieuwe Young Living Lifestyle Lounge. Dit is een exclusieve lounge waar je o.a. kunt starten met je gratis Aromatherapie basis cursus! Een unieke Lounge waarin je alles kunt vinden en die essentieel is als je met essentiële oliën start, zodat je weet hoe je ze kunt gebruiken voor jezelf, kinderen, dieren, in huis, alledaagse ongemakken enz. Je kunt hier o.a. in vinden: Aromatherapie basis cursus, classes en wellness programma's, workshops, gidsen, kennisforums, printables, video’s, presentaties, wellness protocollen, uitgewerkte producten, recepten, ebooks, ruimte voor vragen. Start je via Het Stralende Hart met aromatherapie en essentiële oliën, dan ontvang je o.a. bij de starterbundel gratis toegang tot deze, in Nederland, unieke Lifestyle Lounge!

Het Stralende Hart Webshop

Breath and Release anyting that does not serve you

Young Living

Gebruik Essentiële Oliën

De essentiële oliën van Young Living kun je op verschillende manieren gebruiken en hebben effect op fysiek, cognitief, emotioneel en spiritueel vlak. Iedere olie heeft zijn eigen kwaliteit en eigenschap. Bepaalde oliën die bijvoorbeeld in de lucht worden verspreid werken stimulerend, terwijl anderen meer kalmerend en rustgevend werken en anderen weer luchtzuiverend. Young Living oliën kun je aromatisch gebruiken. Het gebruik van een diffuser is een snelle en makkelijk manier voor het verspreiden van aroma in lucht. De diffusers van Young Living zijn allemaal van hoge kwaliteit (medisch plastic) en dat zorgt ervoor dat de structuur van de olie niet kapot wordt gemaakt en het zijn (therapeutische) werking behoud. Essentiële oliën kunnen, direct of verdunt, ook op de huid aangebracht worden om het lichaam fysiek en mentaal te ondersteunen. En daarnaast zijn er oliën die je kunt innemen voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld via drinkwater of een zelf te vullen capsule.

Bekijk onze voorjaarsgids

Starten met Essentiële oliën

Starten met essentiële oliën kan overweldigend zijn, omdat er zoveel mogelijk is. Daarom krijg je bij Het Stralende Hart alle ondersteuning die je nodig hebt om de oliën in je dagelijks leven te kunnen gebruiken. Daarnaast verzorgen we regelmatig aroma informatie momenten en workshops om je er alles over de vertellen, te laten zien, te ruiken, proeven enz. Mooi om mee te beginnen zijn de starterbundels. Deze zijn o.a. te koop op deze website en tijdens de informatiemomenten. De 11 flesjes van de starterbundel zijn multi-inzetbaar. Ervaar de kracht van deze pure, zuivere oliën.

Diverse Young Living Starterbundels

The best time to new beginnings is now

Young Living

Seed to seal

Young Living produceert essentiële oliën van therapeutisch niveau en kunnen hoge kwaliteit en zuiverheid van de oliën garanderen, doordat ze werelwijd eigen boerderijen in beheer hebben en het hele proces daarmee in eigen beheer hebben. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij het verbouwen van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Dit wordt het unieke ‘Seed to Seal’ proces genoemd. Het hele proces wordt gecontroleerd van het zaadje tot aan de verzegeling van het flesje. De boerderijen van Young Living zijn openbaar voor publiek. Zo kunnen mensen zelf ervaren hoe het e.e.a. in z'n werk gaat. Essentiële oliën kun je tegenwoording op vele plekken kopen, maar er is een groot verschil in kwaliteit en prijs. Zo zijn er oliën die maar 3 tot 5% essentiele olie bevatten en oliën die 100% essentiële olie bevatten en daarmee 100% puur en zuiver zijn, zoals die van Young Living. Daarnaast heeft de hoogte van de prijs ook te maken met de hoeveelheid planten of bloemen die nodig zijn om deze pure, zuivere olie te kunnen maken. Zo zijn er bijvoorbeeld 60 rozen nodig voor 1 druppel pure rozenolie. Sommige oliën zijn daarom goedkoper dan andere oliën.

Bekijk onze catalogus

Bestellen

In de webshop van Het Stralende Hart vind je starterbundels en leuke workshops die gaan over Young Living essentiële oliën. Kun je niet vinden wat je wil of wil je hulp bij het maken van een keuze, neem dan even contact met ons op via mail, app of telefoon. Wanneer je een starterbundel besteld, maak ik een gratis account voor je aan bij Young Living, net zoals je dat zou doen bij bol.com. Met dit gratis account kun je profiteren van kortingen. Je hoeft niet bang te zijn dat je ergens aan vast zit! Mocht je later nog iets willen bestellen, dan kun je dat doen door in te loggen in je account en krijg je altijd korting op alle producten. Wil je graag een starterbundel, dan mag je mij een berichtje sturen en dan zal ik ervoor zorgen dat je producten besteld en afgeleverd worden bij jou thuis binnen 1 of 2 dagen. Een inspirerende aroma workshop kun je bestellen in de webshop.

Meer over het gratis account