Geef je spullen, diensten, tijd en geld een nieuw leven


Op deze pagina vind je een waardevolle vraag en oproep aan jou en inspiratie van "Het Stralende Hart" over:

BOEKEN 
MEDITATIES EN YOGA NIDRA MEDITATIES
WEBSITES
FILMS
MUZIEKCLIPS
ARTIKELEN, BLOGS, GEDICHTEN

Een waardevolle vraag en oproep aan jou!
Wat zou jij belangeloos en gratis en/of op basis van een vrijwillige bijdrage willen en kunnen aanbieden en/of delen? Denk aan je diensten zoals workshops, massages, lezingen, sessies, e.d. Denk ook aan, tijd, geld, spullen, iets wat jou raakt, waar je passievol over bent, een gedicht, boek, enz. Laat het me weten zodat ik het o.a. een plekje kan geven op deze pagina! Laat het me ook weten of je iets nodig hebt zodat we samen kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

Hoe kun jij bijdragen aan een samenleving waarin iedereen het goed heeft op alle gebieden, waarin de kloof tussen arm en rijk steeds minder wordt in plaats van groter en het liefst helemaal verdwijnt. Hoe fantastisch zou het zijn als we er onvoorwaardelijk voor elkaar kunnen zijn en voor elkaar kunnen zorgen? Een plek op aarde waar er totale overvloed is voor iedereen. En dat je daarmee jezelf kan bevrijden van angst, zorgen, onzekerheid en belemmerende gedachten. Maar ook een plek waar je belangeloos kunt geven en kunt ontdekken hoe fijn het is om te geven en dat het vervolgens zo'n mooie manier is om te ontvangen in welke vorm dan ook. Zou waarde (liefde, tijd, aandacht, geld) niet alleen maar waarde en schoonheid krijgen als het in actie komt en in iets waardevols gestopt wordt? Zouden bijna alle problemen niet opgelost kunnen worden als het verschil tussen arm en rijk, door te geven, minder wordt? Denk je niet dat je leven en uiteindelijk de wereld er dan anders uit zal zien? 

Ik vertrouw en geloof al van kinds af aan in de kracht van samen een wereld een samenleving creëren waarin ieder mens het goed heeft (op alle gebieden) en vooral ook innerlijk ‘echt’ gelukkig is, want daar begint het mee. Het begint met leven vanuit je kern, je pure zelf, jezelf onvoorwaardelijk lief hebben en in alle openheid en vrijheid kunnen leven, zonder masker, zonder zorgen of angst en belemmerende gedachten (in hokjes denken), een andere manier van denken. Om uiteindelijk niet alles meer voor jezelf te willen en hoeven houden en om niet alleen maar te kiezen voor je eigen rust, stilte en 'goede' leven.
Pas dan kun je ‘echt’ zorgen, steunen en delen met de gemeenschap en kunnen jij en de ander in vrede, liefde en harmonie zijn.

Liefs, Kirsten

The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others

Mahatma Gandhi

Inspirerende Boeken


UITGELICHTE SCHRIJVERS

Eline Vrolijk 
Christina von Dreien

Boeken die nauw aansluiten bij de inhoud van de Holistische Lessen, Workshops en Cursus.

LEES MEER

Meditaties

Op deze website vind je een aantal te beluisteren meditaties en Yoga Nidra Meditaties. Als je voelt dat je behoefte hebt aan een specifieke meditatie, laat me het dan weten en dan zal ik je met liefde, gratis een meditatie of Yoga Nidra Meditatie toesturen. Meditaties kunnen gaan over loslaten van oude belemmerende patronen, overtuigingen, oordelen en automatismen. Over het verhogen van je trilling of waarnemer zijn van je gedachten, gevoelens en emoties. Over zelfliefde of je innerlijke waarheid en wijsheid. Over een goede aarding of om jouw unieke zelf tot expressie te brengen, enz. Ook kan je meedoen fysiek of online aan de Holistische Yoga Nidra Meditatiecursus. Voel je meer dan welkom om impulsen te ontvangen die je ziel ontwikkelen.

OVERZICHT MEDITATIES DEZE WEBSITE

Inspirerende websites

Op deze websites vind je de relatie tussen mens en natuur terug en het belang ervan voor jou en voor de sameleving. Je kunt lezen over gezondheid die onlosmakelijk verbonden is met de gezondheid van planten, dieren, water, bodem, lucht, natuurlijke elektromagnetische velden en kosmische cycli. Over het herinneren van onze creatieve kracht en ontwikkelingspotentieel en het samen manifesteren van een Nieuwe Aarde waar al het leven gewaardeerd wordt. Je kunt lezen over mensen die op zoek gaan naar inzichten, nieuwe leiders, een zoektocht naar wie we kunnen zijn. Naar mensen en levenslessen die ons kunnen inspireren en houvast kunnen geven in de tijd waarin we nu leven. Inspirerende mensen die je impulsen geven en je laten herinneren aan je diepste oorsprong en terugbrengen naar je oorspronkelijke natuur van licht, liefde en overvloed. En je kunt lezen over een negentienjarige jonge vrouw die gezegend is met een multidimensionaal bewustzijn en andere paranormale vermogens. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers en valt op door haar hoogste ethiek, haar duidelijke wijsheid en diepe innerlijke rust. Christina is een meisje van onze tijd dat vanuit haar diepgang toegewijd is en klaarstaat om haar leven in dienst te stellen van een wereldwijde verschuiving die zal leiden tot een goed en constructief resultaat.

BEKIJK HIER

Films

Hier vind je allerlei inspirerende, interessante, waardevolle, mooie films, trailers van films en documentaires. Je kunt ze allemaal op YouTube vinden. Ik heb ze voor je samengebundeld. 
Voel je vrij om ze te bekijken en beluisteren. Misschien dat iets je raakt; dat je voelt dat iets resoneert of misschien niet. Ik wens je veel kijk- en luisterplezier toe.

BEKIJK HIER

Muziekclips

Hier vind je allerlei inspirerende, interessante, waardevolle en mooie muziekclips. Je kunt ze allemaal op YouTube vinden. Ik heb ze voor je samengebundeld.
Voel je vrij om ze te bekijken en beluisteren. Misschien dat iets je raakt; dat je voelt dat iets resoneert of misschien niet.

Ik wens je veel kijk- en luisterplezier toe.

BEKIJK HIER

Interessante artikelen

Hier vind je allerlei inspirerende, interessante, waardevolle, artikelen zoals gedichten, blogs, enz. Je kunt ze allemaal vinden op internet en tijdschriften. Ik heb ze voor je samengebundeld.
Voel je vrij om ze te lezen. Misschien dat iets je raakt; dat je voelt dat iets resoneert of misschien niet.

Ik wens je veel leesplezier toe.

BEKIJK HIER

The supreme end is the freedom of the spirit

Sri Aurobindo