Zorgen voor jezelf en de ander


HET STRALENDE HART EN HET "UITGESTELDE KOFFIE" PROJECT. 

Bij Het Stralende Hart kun je als deelnemer een extra bijdrage doen, naast de bijdrage die je doet voor een sessie of activiteit. Deze extra bijdrage is bedoeld voor mensen die het financieel (even) wat minder hebben om zo toch te kunnen deelnemen aan een van de activiteiten voor het vinden van bijvoorbeeld innerlijke rust en vrede, ontspanning, vertrouwen, kracht, inspiratie en liefdevolle aandacht.

Deze traditie is begonnen in koffiebars in Napels (Italië). Het is een traditie waarbij iemand vantevoren een kopje koffie koopt, voor iemand die het niet kan betalen en die bijvoorbeeld later op die dag daar dankbaar gebruik van kan maken. Je weet dus vooraf niet precies voor wie je betaald. Je geeft iets zonder dat je er zelf iets voor terug wilt of verwacht. Bij 'Het Stralende Hart' draag je niet bij voor een kop koffie, maar voor deelname aan bijvoorbeeld een Sound Healing, Yoga Nidra meditatie Holistische sessie. Een mooie manier om er voor elkaar te kunnen zijn en voor elkaar te zorgen. Een leven waarin ieder mens het goed heeft op alle gebieden, er overvloed is voor iedereen en waarin we samen kunnen leven in vrede, liefde en harmonie.

Mocht je heel graag mee willen doen met een sound healing, retraitedag of iets anders, maar is het financieel (even) niet haalbaar? Laat het me alsjeblieft weten! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Liefs, Kirsten

The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others

Mahatma Gandhi

Inspirerende Boeken


UITGELICHTE SCHRIJVERS

Eline Vrolijk 
Christina von Dreien
Bonnie Bessem

LEES MEER

Meditaties

Op deze website vind je een aantal te beluisteren meditaties en Yoga Nidra meditaties. Meditaties kunnen gaan over loslaten van oude belemmerende patronen, overtuigingen, oordelen en automatismen. Over verbinding maken met je hart en met je'zelf'. Of over het waarnemer kunnen zijn van je gedachten, gevoelens en emoties. Over zelfliefde, liefde of over het opzoek gaan naar jouw innerlijke waarheid en wijsheid. Over een goede aarding en dat jij er helemaal mag zijn!

OVERZICHT MEDITATIES

Inspirerende websites

Op deze websites vind je de relatie tussen mens en natuur terug en het belang ervan voor jou en voor de sameleving. Je kunt lezen over gezondheid die onlosmakelijk verbonden is met de gezondheid van planten, dieren, water, bodem, lucht, natuurlijke elektromagnetische velden en kosmische cycli. Over het herinneren van onze creatieve kracht en ontwikkelingspotentieel en het samen manifesteren van een Nieuwe Aarde waar al het leven gewaardeerd wordt. Je kunt lezen over mensen die op zoek gaan naar inzichten, nieuwe leiders, een zoektocht naar wie we kunnen zijn. Naar mensen en levenslessen die ons kunnen inspireren en houvast kunnen geven in de tijd waarin we nu leven. Inspirerende mensen die je impulsen geven en je laten herinneren aan je diepste oorsprong en terugbrengen naar je oorspronkelijke natuur van licht, liefde en overvloed. En je kunt lezen over een negentienjarige jonge vrouw die gezegend is met een multidimensionaal bewustzijn en andere paranormale vermogens. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers en valt op door haar hoogste ethiek, haar duidelijke wijsheid en diepe innerlijke rust. Christina is een meisje van onze tijd dat vanuit haar diepgang toegewijd is en klaarstaat om haar leven in dienst te stellen van een wereldwijde verschuiving die zal leiden tot een goed en constructief resultaat.

BEKIJK HIER

Films

Hier vind je allerlei inspirerende, interessante, waardevolle, mooie films, trailers van films en documentaires. Je kunt ze allemaal op YouTube vinden. Ik heb ze voor je samengebundeld. 
Voel je vrij om ze te bekijken en beluisteren. Misschien dat iets je raakt; dat je voelt dat iets resoneert of misschien niet. Ik wens je veel kijk- en luisterplezier toe.

BEKIJK HIER

Muziekclips

Hier vind je allerlei inspirerende, interessante, waardevolle en mooie muziekclips. Je kunt ze allemaal op YouTube vinden. Ik heb ze voor je samengebundeld.
Voel je vrij om ze te bekijken en beluisteren. Misschien dat iets je raakt; dat je voelt dat iets resoneert of misschien niet.

Ik wens je veel kijk- en luisterplezier toe.

BEKIJK HIER

Interessante artikelen

Hier vind je allerlei inspirerende, interessante, waardevolle, artikelen zoals gedichten, blogs, enz. Je kunt ze allemaal vinden op internet en tijdschriften. Ik heb ze voor je samengebundeld.
Voel je vrij om ze te lezen. Misschien dat iets je raakt; dat je voelt dat iets resoneert of misschien niet.

Ik wens je veel leesplezier toe.

BEKIJK HIER

The supreme end is the freedom of the spirit

Sri Aurobindo