Gratis meditaties


Ik wens dat je je veilig, gesteund en geborgen mag voelen door mensen en lichtwezens om je heen en dat je bewust contact mag en wil maken met je donkere, oude energieën. Met je belemmerde gedachten, gevoelens en emoties. Wat die donkere energieën (belemmeringen, overtuigingen, oude patronen, herinneringen) zijn en waar ze vandaan komen, is niet belangrijk. Wel dat ze er zijn, bewust en vaker onbewust aanwezig. En dat je er vaak last van hebt. Je voelt of weet, dat je systeem erdoor wordt verstoord. Ik wens dat je zoveel bewustzijn mag verwerven dat je dat begrijpt en je weer vrij kunt zijn in jezelf. Weet dat het ‘licht’ alleen maar aan kan gaan als je het donker toelaat, signaleert, omarmt en daarmee liefdevol loslaat, zodat uiteindelijk het liefdeslicht er vrij doorheen kan stromen tot in de oneindigheid.

Ik wens dat je die levensenergie, die lichtstroom die je doet veranderen in een Kosmisch Liefdevol Wezen, mag herinneren en ervaren. De liefdevolle energie die opent, zuivert en je in staat stelt om jezelf te vinden. Een geweldige bron van levenskracht, waar je altijd op aangesloten bent zodra je de deur openzet.
Die je richting geeft, vertrouwen, hoop en liefde. Die je vrijheid geeft. 

Ik wens dat mijn impulsen je innerlijke rust en vrede mogen brengen, innerlijke wijsheid/intelligentie (voorbij het hoofd), vertrouwen, kracht, onvoorwaardelijke liefde en vrijheid! En dat je door middel van meditatie kennis mag maken met je innerlijke waarheid, innerlijke kern, je zelfliefde en zachtheid.
Je te herinneringen wie je diep van binnen werkelijk bent.

Naast deze meditaties kun je ook meedoen op basis van een vrijwillige bijdrage aan de wekelijke Holistische Lessen en de Yoga Nidra Meditatiecursus (8x2 uur). Of op iedere zondagavond vrijblijvend en gratis aan Stadsverlichting Mediteren. 

Liefs, Kirsten

quiet the mind and the soul will speak

Ma Jaya Sati Bhagavatisky above, earth below, peace within