Holistische sessies / Tuinkamer sessies


Volgens de Holistische traditie bestaan we als mens uit verschillende lagen/intelligenties. Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Één van die intelligenties is het fysieke lichaam waarmee we op deze aarde rondlopen. Wanneer we aan gezondheid en welzijn denken, denken we vaak alleen aan ons fysieke lichaam, wat in goede conditie moet zijn. De Holistische wekelijkse (meditatieve yoga) sessies, tuinkamer sessies en korte retraits en workshops geven je het inzicht dat er meer intelligenties zijn waar jij je op mag richten en helpen je om al die verschillende intelligenties te ervaren. Het zal je uiteindelijk los maken van alles wat er buiten je is en naar innerlijke rust en vrede brengen, innerlijke wijsheid/intelligentie (voorbij het hoofd), vertrouwen, kracht, onafhankelijkheid, onvoorwaardelijke liefde en vrijheid! Lees hieronder meer over de Holistische wekelijkse sessies en de tuinkamer sessies!

Liefs, Kirsten

Ervaringen deelnemers / Recensies

You must be the chance you wish to see in te the world

Mahatma Gandhi

Wekelijkse Holistische sessies

De Holistische sessies zijn toegankelijk voor iedereen en bestaan uit zachte kleine oefeningen en zelfhulptechnieken voor innerlijke rust, groei, bewustwording, zingeving en zelfgenezing. 
De sessies zijn een integratie van o.a.:

  • Bewustzijn- en zelfreflectie-oefeningen
  • Ontspanningsoefeningen
  • Breathwork
  • Essentiële oliën / Aroma Yoga
  • Concentratie-oefeningen
  • Meditatie-, mindfulness- en visualisatie-oefeningen (Yoga Nidra)
  • Klankschalen massage en Sound Healing sessies
  • Reinigende- en zuiverende oefeningen
  • Energie-oefeningen
  • Emotioneel lichaamswerk
Daarnaast werk ik ook met TRE Trauma- en Spanningsreducerende oefeningen waarmee je stressgevoelens en de daarmee samenhangende emotionele blokkades kunt verlichten waardoor deze ontladen en gemakkelijker losgelaten kunnen worden. Als ik het over blokkades heb, dan heb ik het over vastgezette energie, wat vaak lichamelijke, geestelijke en chronische klachten veroorzaakt.

INSCHRIJVEN HOLISTISCHE SESSIES

Informatie wekelijkse sessies

Locatie: Tuinkamer “Het Stralende Hart”, Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge.
Verblijf: Thee, pure sap en gezond lekkers is inbegrepen.
Tijdsduur: Alle ochtend- en avondlessen duren 90 minuten.
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.
Inspiratie: Alle lessen worden aangevuld met gratis bijpassende toelichting en inspiratie.
Contact: Neem contact op voor de beschikbare lestijden en dagen.
De ochtendlessen zijn van 10.00-11.30 uur en de avondlessen van 19.00 uur tot 20.30 uur.
Tarief: 12,50 euro per sessie

Geen Holistische wekelijkse sessies:
In de Kerstvakantie, 1 van de twee weken meivakantie en 3 à 4 weken in de zomervakantie.        
Mogelijk wel Retraiteweekenden en/of Retraiteworkshops/-cursussen.

INSCHRIJVEN HOLISTISCHE WEKELIJKSE SESSIES

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Kirsten: 06 - 224 11 425

Holistische Tuinkamer Sessies (7x)

Deze meditatieve, zeer ontspannen en rustige sessies bestaan uit verschillende onderdelen en in de sessies zit o.a. verwerkt (Yoga Nidra) meditatie, Body Drum Release, TRE, Breathwork, Emotioneel lichaamswerk, Klankschalen, Chakra's, Elementen. Het gaat over op reis gaan, bewustwording, verdiepen, verbinden, vrijheid.

Hieronder vind je de datums voor de reeks in het najaar. Voel je meer dan welkom!

Reserveren Tuinkamer sessies (7x)

Praktische Informatie

Waar: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw-Weerdinge.
Wanneer: Vrijdagochtenden: 6, 20 september, 18 oktober, 1, 15, 29 november, 13 december 
Tijd: 10.00 - 11.45 uur.
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.
Tarieven: 105 euro 7 sessies inclusief kruidenthee en gezond lekkers na afloop

Reserveren Tuinkamer sessies

overige informatie

Jij kiest!

Jij kiest zelf in hoeverre jij het proces van vernieuwing en verandering toe wilt laten en het tempo waarin dit gebeurt. Dit gaat vaak stapsgewijs en is voor ieder mens een persoonlijk proces. Soms wil of kun je je nog niet losmaken van het oude, op ego gebaseerde bewustzijn. Het kan soms best eng zijn om nieuwe gedachten te creëren, te luisteren naar je innerlijke waarheid en wijsheid en zeker als je je aandacht veel naar buiten en op anderen gericht hebt. Tijdens het proces kun je soms ook verdrietig zijn als je bijvoorbeeld niet meer zo op één lijn zit met je vrienden of familie. Maar je zult merken dat jij, door de nieuwe jij, ook de ander de ruimte geeft om los te breken uit een oud gewoontepatroon waarin diegene zat. Wat bij de ander ook weer wat teweeg kan brengen en het de keuze is van diegene om daar wat mee te doen. Er kan daardoor een nieuwere en waardevollere relatie ontstaan met wederzijds respect, ruimte en oprechtheid. Het kan ook zijn dat de ander (nog) niet mee kan in jouw nieuw ontdekte manier van 'zijn' en dan kan het gebeuren dat jullie wegen scheiden. Dat kan een heel natuurlijk gevolg zijn.

Blijf je je vasthouden aan alles wat bekend is of kun je je openstellen voor andere wegen? Het is een proces waarin je ontdekt wat je ziel wil en waar je hart naar verlangt. Het gaat over respect hebben voor jezelf, voor je eigen gevoel en waarheid.

INSCHRIJVEN WEKELIJKSE SESSIES OF RESERVEREN TUINKAMER SESSIE (S)

Wat is en doet een Chakra

Naast je bloedbaan, lymfebaan en zenuwbaan, loopt er nog een baan door je lichaam. Deze baan voorziet alle organen en ander weefsel van een juiste hoeveelheid energie om goed te kunnen functioneren en is verbonden met het centrale zenuwstelsel. Dit worden Chakra's genoemd. Net zoals er veel lymfeklieren in je hele lichaam zitten, zijn er ook veel Chakra's/energiebanen, die allemaal onderling verbonden zijn met elkaar. Wanneer een Chakra minder goed functioneert, zul je de onbalans merken in je doen en laten; want behalve lichamelijke klachten uit zich dit ook in geestelijke klachten. In eerste instantie verstoort dat het gebied waar de betreffende Chakra mee in verbinding staat. Wanneer daar niets aan gedaan wordt, zal ook het Chakra ernaast verstoord raken. Als de energiestroom van een Chakra geblokkeerd of verstoord raakt, zal zich dit vroeg of laat gaan uiten. Dit kan dus door lichamelijke klachten als buikpijn, hoofdpijn, (lage) rugpijn of maagpijn. Maar ook onze gevoelens, emoties, gemoedstoestand kunnen erdoor veranderen. Zo kan het je blokkeren om een gevoel van rust en harmonie te ervaren in je leven. Een blokkade in de energiestroom van het lichaam kan dus best vervelend zijn.
Door Holistische oefeningen te doen kunnen we onze Chakra's, onze gezondheid en ons leven beïnvloeden. De energie laat je weer volop stromen door je Chakra’s te openen, te reinigen en weer te sluiten; dit is wat we o.a. ook in de lessen doen. Zo bevrijd je jezelf van blokkades en stilstaande energie die klachten veroorzaken. En doordat je de energie weer laat stromen, voorkom je nieuwe blokkades en klachten.

INSCHRIJVEN WEKELIJKSE SESSIES OF RESERVEREN TUINKAMER SESSIE (S)

Weet dat jij de creator bent van je eigen leven!