De locatie


Het Retraiteweekend wordt gehouden bij "Het Stralende Hart" op locatie van " B&B Galerie 23" in Noordsleen in hartje Drenthe. Het is een mooie rustige plek omringd door Drentsche bossen en weilanden. De oude Drentsche boerderij en omgeving zijn erg sfeervol en pitoresk. Er is voldoende ruimte binnen en buiten om je even lekker terug te trekken om even te lezen, wat te schrijven of gewoon even helemaal niks te doen. De bedden zijn allemaal voorzien van goede kwaliteit matrassen. Het eten is vegetarisch, biologisch en dynamisch en wordt elke dag met liefde en aandacht bereid en verzorgd door www.oogstenkokeneneten.nl. In de omgeving zijn er genoeg wandel- en fietsmogelijkheden en als het mooi weer is, kun je zwemmen in de nabijgelegen Kibbelkoele. Op deze website vind je her en der foto's en een filmpje van de locatie en de omgeving. De locatie is ingericht en aangepast op alle richtlijnen van de RIVM. Zo kun je je verheugen op een zorgeloos verblijf!

Liefs Kirsten 

RETRAITEWEEKEND BOEKEN

seek out a tree and let it teach you stillness

Eckhart Tolle

Programma

De ochtendmeditatie, als de zon opkomt, is er om ontspannen en met optimale energie een nieuwe dag in te gaan. Vroeg in de ochtend zijn je lichaam en geest nog erg ontspannen en daarom is dat een mooi moment om even tijd voor jezelf te nemen, je pure zelf te ervaren en de dag in stilte te beginnen. Als je jouw dag begonnen bent vanuit rust en stilte, neem je dit mee je dag in. De stilte tot aan het ontbijt zorgt ervoor dat je niet direct terechtkomt in allerlei onrustige prikkels om je heen.
De Holistische Workshop in de ochtend, ruim na het ontbijt, is ook een zachte, rustige workshop die alle Chakras/energiebanen in balans brengt.
In de middag na de lunch heb je even lekker tijd voor jezelf om te lezen, wandelen, fietsen, het dorpje te bezoeken, een dagboek bij te houden, zwemmen, enz.
De avondmeditatie bestaat uit een Holistische Sound Healing, heling op ieder niveau. Via een begeleide reis word je meegenomen naar je diepste kern met Meditatie en Healings Sounds (o.a. Klankschalen). Laat je meevoeren in een diepe ontspanning waar je je oorsprong van onvoorwaardelijke liefde, diepe rust, overvloed en oneindige kracht weer voelt. Liggend of lekker achterover zittend, eventueel onder een warme deken, onderga je een bad van klank en trilling (geluidsgolven) die, in combinatie met een Yoga Nidra Meditatie, elke cel in je lichaam beroert. Alles stroomt; wat vastzit komt vrij en je voelt je diep ontspannen. Los van alles wat er buiten je is, naar je innerlijke rustpunt. Een fantastische beleving!

LEES HIER MEER OVER YOGA NIDRA MEDITATIE

Overzicht programma

Vrijdag
Vanaf 16.00 uur Aankomst
17:30 uur Diner
19:30 uur Holistische Yoga Nidra Meditatie

Zaterdag
07:30 uur Meditatie (stilte tot het ontbijt)
08:15 uur Ontbijt
10.00 - 11.30 uur Holistische zachte (yoga)les
12.15 uur Lunch
17.30 uur Diner
19:30 uur Nidra Meditatie met Klankschalen

Zondag
07:30 uur Meditatie (stilte tot het ontbijt)
08:15 uur Ontbijt
10.00 - 11.30 uur Holistische zachte (yoga)les
12.00 uur Lunch
Uiterlijk 13.30 uur Vertrek

RETRAITEWEEKEND BOEKEN

ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan

Pipi Langkous