Hemeltaal van Bonnie Bessem

Op 28 juli 2015 overlijdt de vader van Bonnie Bessem plotseling. Twee dagen later vangen zijn vier kinderen, apart van elkaar, dezelfde boodschappen van hem op. Niet alleen zij, ook anderen in hun omgeving. Het bewijst dat er leven na de dood is. Via zijn dochter Bonnie, al 20 jaar werkzaam als medium en psychologe, geeft hij vervolgens zijn kennis door over het leven en daarna. Zijn woorden bieden troost en praktische hulpmiddelen om verbinding te maken met je overleden dierbaren. Zij zijn namelijk heel dicht bij ons. Het is gemakkelijk contact te hebben, als we maar weten hoe. Dit boek laat je voelen dat de ongeziene wereld bestaat, dat onze overleden dierbaren heel dichtbij zijn. Dit boek neemt veel angstbeelden over de dood weg. De mensheid heeft van de dood iets engs gemaakt, maar het tegendeel is waar. Iedereen gaat terug naar Huis. Naar Huis, waar geen oordeel is maar louter Liefde. Niemand hoeft angst voor de dood te hebben, of bang te zijn dat je iemand nooit meer ziet. Dit heeft een enorme positieve impact op het rouwproces en het gemis dat we doorgaans voelen. Veel mensen zijn door het lezen van de boodschappen in dit boek in contact gekomen met hun overleden dierbaren. Het haalt de sluiers tussen de beide werelden weg. Sluiers die slechts bestaan door angst voor de dood en onwetendheid. Tijdens de lezingen over dit boek hebben meer mensen dan ooit de aanwezigheid van de ongeziene wereld in fysieke zin gevoeld.

Wil je meer weten? Klik Hier

Love and Gratitude are of the highest vibrations

Dr. Masuru Emoto

Boek Eline Vrolijk

De schreeuw van de ziel gaat over jouw onbeheersbare verlangen om jezelf te zijn. Eline neemt je mee op reis naar jouw oorspronkelijke zelf. Je zult uitgenodigd en uitgedaagd worden om jezelf in de spiegel aan te kijken, je innerlijke demonen onder ogen te komen en er mee af te rekenen zodat je in vrijheid kunt gaan leven. Dit boek is inspirerend en tevens confronterend. Het is geen boek wat je in één avond uitleest; dat zou een verloren kans zijn. Als je bereid bent, is dit hét boek naar zelfbevrijding en naar een leven in liefde, vanuit moeiteloosheid en vreugde. Een leven waarin jij jouw unieke zelf tot expressie gaat brengen. Eline deelt haar persoonlijke ervaringen die soms pijnlijk herkenbaar zijn, waardoor ze jou als lezer meeneemt op een innerlijke reis naar je diepste zielsverlangen. Je komt thuis.
Eline is geboren op 10 augustus 1970 in Apeldoorn. Ze begon haar carrière als maatschappelijk werker binnen de psychiatrie en de verslavingszorg. Sinds 2003 heeft zij haar praktijk voor coaching, training en lichaamsgerichte therapie waar ze inmiddels duizenden mensen heeft begeleid naar hun zielspad. Haar levensmotto is leven in liefde en in waarheid. Haar missie is mensen begeleiden bij de transitie van leven vanuit het ego naar leven vanuit het hart.

WIL JE MEER WETEN? KLIK HIER

Wanneer je jezelf bevrijdt van oude belemmerende patronen, automatismen en oordelen, ga je de weg van zelfliefde.

Eline Vrolijk

Boeken Bernadette & Christina von Dreien

De eerste twee delen van de Christina-boekenreeks – deel 1: Tweeling als licht geboren (in het Nederlands verschenen in mei 2019), en deel 2: Het visioen over het goede (in het Nederlands verschenen in november 2019) – vertellen het begin van Christina’s verhaal vanuit het perspectief van haar moeder, Bernadette von Dreien. In deze boeken schrijf Bernadette de buitengewone omstandigheden van Christina’s geboorte, evenals haar kinderjaren en haar jeugd tot haar zeventiende levensjaar. Daarnaast vertelt ze iets over het begin van Christina’s werk in het openbaar. In beide boeken staan ook passages met uitspraken van Christina over onderwerpen als filosofie, parapsychologie, holistische natuurwetenschap, spiritualiteit en de toekomst van de mensheid op Aarde. Daarna is Christina's eerste eigen boek uitgekomen en nog een tweede boekje wat gaat over o.a. het corona jaar eind 2020. Lees hieronder meer over de inhoud en haar impulsen. Persoonlijk vind ik het zeer inspirerende boeken die heel nauw aansluiten op mijn Holistische Lessen.

LEES HIER MEER OVER CHRISTINA'S BOEK

Christina von Dreien

Het is Christina’s hartewens om ons te vertellen wie wij als mens werkelijk zijn. Waarom de omstandigheden op aarde op dit moment zijn zoals ze zijn en in welke richting de wereld zich kan ontwikkelen.
Ze wil ons laten zien hoe we de kracht van ons bewustzijn en de kracht van onvoorwaardelijke liefde kunnen gebruiken om op een helende en constructieve manier een nieuwe vorm te geven aan ons eigen leven en het leven van de mensheid als geheel.
Ze wil ons graag vertrouwen en hoop geven op een toekomst waarin we in en buiten onszelf vrede ervaren. Ze wil het gevoel in ons versterken dat het ondanks alle sombere vooruitzichten uiteindelijk goed zal komen.
Tips? Zie het We Are Peace Project!

“Door onze opvoeding en vaak ook door onze schooltijd is onze natuurlijke verbinding met onze ziel ondergesneeuwd geraakt. Zonder de innerlijke toegang tot de ziel zijn we automatisch naar buiten gericht, zodat we in elk geval een richtingwijzer hebben. Ontwaken betekent niets anders dan dat we weer verbinding met onze ziel maken.”

WE ARE PEACE PROJECT

Liefde, Waarheid en Vrijheid

Omdat ik een mens ben …
… is liefde mijn religie,
… is waarheid mijn leven,
… is vrijheid mijn recht.
en ook dat van jou.

Het ontwaken van de mensheid gebeurt in fasen. De volgende stap is de stap van liefde, vreugde, waarheid en innerlijke vrijheid in en buiten ons.
Omdat ik mens ben, leer ik begrijpen wat het betekent om met en door de liefde te veranderen; om vanuit waarheid te leven en vanuit vrijheid te denken.

Omdat ik mens ben, ben ik tot het besef gekomen dat het tijd is voor een moedig hart: we moeten moed de hebben om volgens onze eigen waarheid te leven. We moeten de moed hebben om onze vrijheid te voelen en beseffen dat we die altijd al hebben gehad en we moeten weer vanuit die vrijheid gaan leven.

Omdat ik mens ben, ben ik tot het besef gekomen dat de beslissing om een stap in de richting van liefde te zetten vaak begint met aan andere mensen te laten zien dat er ook nog iets anders is; iets wat we ‘hoop’ noemen.

Het wordt tijd dat we met ons allen de verantwoordelijkheid voor de aarde nemen vanuit liefde en vanuit de wetenschap dat alles komt zoals het moet komen.

BOEKEN BESTELLEN

Hogere Trilling of Frequentie

Christina praat in haar boeken, lezingen en op haar website veel over naar een hogere trilling of frequentie gaan. De mensheid gaat naar een hogere trilling en ook de aarde zelf gaat naar een hogere frequentie. Als er voldoende mensen in deze hogere trilling zijn, kunnen de lagere frequenties (boosheid, angst, geweld, oorlog, etc) niet meer “overleven”. Het is dus belangrijk dat jij jouzelf zoveel mogelijk in een hogere trilling brengt. Dit heeft een positief effect op jou; op de mensen om je heen en zo uiteindelijk op de hele mensheid/wereld. De verandering begint in jezelf. Wat kun jij doen om jezelf in een hogere trilling te brengen en zo ook het collectief in een hogere trilling te brengen?

WAT KAN IK DOEN

Meer impulsen

Doel is om ons een hoger perspectief te geven op alles wat er momenteel op aarde gebeurt. Een perspectief dat veel groter is en verder gaat dan de mind. Christina komt daarbij voor veel mensen met verrassende en veel diepgaandere informatie dan we tot nu toe via bijvoorbeeld de wetenschap kennen. In deze wereld heersen er veel verschillende opvattingen en meningen. Ga niet mee met de standpunten en meningen die volgens je verstand logisch zijn, maar alleen met de standpunten en meningen die je diep in je hart voelt. Vertrouw op de innerlijke waarheid van je hart. Dat is waar het om gaat.

“In ons diepste wezen zijn we allemaal gelijk. Niemand is verder dan een ander, geen licht is helderder dan een ander licht en geen enkele levenstaak is belangrijker dan een andere levenstaak. We zijn geen mensen die goddelijke wezens worden, maar goddelijke wezens die hier een ervaring als mens hebben.“

Kijk alleen al naar zelfliefde en onvoorwaardelijke liefde wat niet zomaar uit de lucht komt vallen. Het is een proces. We zien welke patronen, overtuigingen, gewoonten, vooroordelen, meningen, conditioneringen, enz. zich opgehoopt hebben tijdens onze opvoeding, schooltijd en in de maatschappij geen nut meer hebben en niet heilzaam voor ons zijn; waarna we deze blokkerende patronen opruimen. Doordat we het verleden het verleden laten en we onze blokkades opruimen, ontwikkelen we geleidelijk een breder perspectief en kijken we anders naar onszelf, ons leven en de wereld. Dan bereiken we een nieuwe bewustzijnstoestand en kunnen we uiteindelijk weer liefde worden. Zo is zelfliefde en onvoorwaardelijke liefde een kwaliteit van de ziel die zich gedurende de ontwikkeling van de ziel (in het aardse bestaan) geleidelijk weer ontvouwt. We zijn onze onvoorwaardelijke liefde nooit echt kwijtgeraakt, we hebben haar alleen maar ‘begraven’ en zijn haar een tijdje vergeten en daarom kunnen we haar nu weer in ons innerlijk tevoorschijn halen. En deze onvoorwaardelijke liefde zal ervoor zorgen dat we als mensheid verder kunnen en een nieuw fundament voor de wereld kunnen creëren, in vrede en vrijheid. Maar voordat we zover zijn, mogen we eerst openstaan voor een breder en groter perspectief, iets wat groter is dan de mind en de wetenschap en mogen we weten dat onvoorwaardelijke liefde niet de liefde is zoals we die nu als mens kennen, de voorwaardelijke liefde.

Gedachten komen en gaan. Gevoelens komen en gaan. Ontdek wat er overblijft.

Sri Ramana Maharshi