Helende werking van Klankschalen


Klankschalen zijn een hele mooie aanvulling op een Zenvol leven. Verschillende tonen en diepe trillingen kunnen je ondersteunen bij allerlei innerlijke processen, helpen je te helen en vooral ontspannen! Mijn klankschalen komen uit Nepal en zijn met liefde handgemaakt wat voelbaar en hoorbaar is. Handgehamerde schalen bestaan uit een legering van zeven edelmetalen. Klankschalen worden al eeuwenlang gebruikt bij religieuze gelegenheden in o.a. het himalayagebied. Als je de klankschalen aanslaat, maken ze een warm geluid. Dat betekent klanken die je kunt horen, maar ook de trillingen waaruit die tonen bestaan zijn goed voelbaar. Ook wij mensen bestaan uit verschillende trillingsfrequenties en daarnaast bestaan we voor ruim 60% uit water. Met geluid en de trillingen van klankschalen zet je op een natuurlijke manier het e.e.a in beweging. De trillingen van klankschalen raken niet alleen je huid, maar de klankschalen werking gaat door je heen. Met klankschalen op het lichaam zal de werking ervan nog dieper gaan. 

Lees hieronder meer over Klankschalenmassage en Sound Healing.

INSCHRIJVEN SOUND HEALING OF KLANKSCHALENMASSAGE

Let silence take you to the core of life.

Rumi

Klankschalenmassage

De effecten van een klankmassage zijn o.a.:

  • Diepe ontspanning zowel geestelijk als lichamelijk
  • Een betere nachtrust
  • Meer energie en levenslust
  • Verminderen van pijn en kwalen
  • Het loslaten van stress
De klankschalenmassages die ik verzorg zijn vooral gericht op een diepe ontspanning. En als er een diepe ontspanning is, kan er op een dieper niveau heling plaatsvinden. Het vervangt geen reguliere geneeskunde, maar het kan wel ondersteunend werken bij (medische) behandelingen. Klankschalen hebben een verlichte werking bij pijn. Daarom kan een klankschalenmassage prettig zijn bij o.a. reuma en pijn aan gewrichten. Als je onder behandeling bent bij een arts, overleg dan of het ontvangen van een klanschalenmassage geen kwaad kan of zelfs aan te bevelen is. Voor een klankschalenmassage hoef je niet uit de kleren. Het is een hele fijne en vooral ontspannende beleving waarbij het hele lichaam gemasseerd wordt via de voeten, rug, schouders, buik, borst en handen. In sommige gevallen pas ik liever geen klankschalenmassage toe op het lichaam. Vraag naar de contra indicaties. Bij mij kun je terecht voor een individuele klankmassage of een klankmassage voor 2 personen. Ook ga ik regelmatig on tour met mijn klankschalen, dus een klankschalenmassage bij jou thuis is ook zeker een optie!

Bijdrage: 45 euro individuele massage (duur 75 minuten). 70 euro massage voor 2 personen (90 minuten).

KLANKSCHALENMASSAGE BOEKEN

Sound Healing

Klankschalen in combinatie met een kleine groep mensen wordt ook wel een Sound Healing of Klankreis genoemd. Zo’n Sound Healing geeft vaak het gevoel van op reis gaan; terwijl je liggend luistert naar de klanken en de trillingen in je lijf voelt van de klankschalen kom je in een diepe lichamelijke en geestelijke staat van ontspanning. Tijdens de Sound Healings pas ik ook klankschalenmassage op het lichaam toe (op de kleding). Dit is mogelijk omdat ik werk met kleine groepjes. Liggend, gekleed onder een warme deken mag je je helemaal onder laten dompelen in een bad van klank en trilling, die in combinatie met een meditatie, elke cel in je lichaam beroert.

Deze helende reizen, een combinatie van klanken, trilling, massage en meditatie, zal diepere lagen bereiken en helen. Reizend naar het niveau van je onderbewuste ervaar je diep vertrouwen, geborgenheid, zelfliefde en vrede in jezelf en om je heen. Alles stroomt; wat vastzit komt vrij en je voelt je diep ontspannen. Los van alles wat er buiten je is, naar je innerlijke rustpunt. Laat je meevoeren in een diepe ontspanning waar je je oorsprong van onvoorwaardelijke liefde, diepe rust, overvloed en oneindige kracht weer kunt ervaren. 

Hieronder kun je nog wat praktische informatie lezen m.b.t. de Sound Healings. In sommige gevallen pas ik geen klankschalenmassage toe op het lichaam. Vraag naar de contra indicaties.

INSCHRIJVEN SOUND HEALING

Stilte is niet de afwezigheid van geluid, stilte is de diepste klank.

Praktische Info Sound Healing

Waar: In de tuinkamer van “Het Stralende Hart”.
Verblijf: Thee, pure sap en gezond lekkers is inbegrepen.
Locatie: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge.
Wanneer: Woensdagavond 31 januari (vol), 28 februari (vol), 27 maart (vol), 17 april (nog 1 plekje), 15 mei (vol), 19 juni (nog 3 plekjes)
Tijd: 19.30 – 21.00 uur.
Tarieven: Zie tarieven.
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.

INSCHRIJVEN SOUND HEALING OF KLANKSCHALENMASSAGE

There is a voice that doesn't use words. Listen!

Rumi