Retraites, Healings, Workshops


KOM OP ADEM! GENIET VAN RUST, STILTE, RUIMTE EN TIJD VOOR JEZELF MIDDEN IN DE NATUUR!

Ons kleinschalige retraites, healings en workshops staan voor rust, bezinning, zingeving, verdieping en inspiratie en staan in verbinding met je diepste natuurlijke zelf. Kleine groepjes (max. 5 personen) en laagdrempelig. Gedurende het verblijf kun je genieten van de natuur in Drenthe, wandelingen maken, schrijven, inspirerende mensen ontmoeten, meedoen aan o.a. ontspannende Holistische sessies, klankschalenmassage ondergaan en genieten van (h)eerlijk biologisch en dynamisch eten en drinken (vegetarisch). Laat je in de watten leggen en verwennen en ga met een 'stralend hart' weer naar huis! Lees hieronder meer over onze:

MAGISCHE TUINKAMER RETRAITS (INCL. VOOR DE LIEFHEBBERS CACAO EN/OF MICRODOSERING TRUFFEL BONBON)
SOUND HEALINGS
ONTSPANNINGSMASSAGE MET KLANKSCHALEN

INDIASE HOOFDMASSAGE WORKSHOP
HOLISTISCHE INTUITIEVE MASSAGE 
AROMA EXPERIENCE (ESSENTIELE OLIE) WORKSHOPS
AROMA HERFST/WINTER WORKSHOP 
1-DAAGSE RETRAITEDAG 

Liefs, Kirsten 

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Kirsten: 06 - 224 11 425

Holistische tuinkamer sessies

Deze meditatieve, zeer ontspannen en rustige sessies bestaan uit verschillende onderdelen en in de sessies zit o.a. verwerkt Yoga Nidra meditatie, Body Drum Release, TRE, Breathwork, Emotioneel lichaamswerk, Klankschalen, Chakra's, Elementen. Het gaat over op reis gaan, bewustwording, verdiepen, verbinden, vrijheid.

Hieronder vind je de datums. Je kunt ze los volgen of de hele reeks volgen. Nieuwe reeks tuinkamer sessies najaars, klik HIER!

Reserveren Tuinkamer sessie (s)

Praktische Informatie

Waar: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw-Weerdinge.
Wanneer: Vrijdagochtenden 3 mei (vol) (Back to the Earth, 1ste chakra sessie, Aarde Element), 31 mei (vol) (Waterelement, 2de Chakra, TRE), 12 juli (vol) (Zon Zee Strand, 3de chakra, buikorganen en spijsvertering), 26 juli (vol) (Hartchakra sessie, Klankschalen en Ceremoniele Cacao en/of Magische Truffel Bonbon voor de liefhebbers). Nieuwe reeks tuinkamer sessies najaars, klik HIER!
Tijd: 10.00 - 11.45 uur.
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.
Tarief: 15 euro per sessie.

Reserveren Tuinkamer sessie (s)

Healing Meditations

Tijdens deze sessies word je meegenomen naar je diepste kern met meditatie en healing sounds. Iedere healing sessie is weer anders met een ander thema en als je wil kun je gebruik maken van 100% zuivere essentiele olien. Laat je meevoeren en onder dompelen in een diepe ontspanning. Wat vastzit kan vrijkomen en je voelt je vaak diep ontspannen. Even los zijn van alles wat er buiten je is, naar je innerlijke rustpunt. Een bad van klank, trilling, liefde, diepe rust en overvloed.

Lees meer over Healing Meditations en over Klankschalenmassage

Praktische informatie

Waar: Tuinkamer “Het Stralende Hart”.
Verblijf: Thee, pure sap en gezond lekkers is inbegrepen. 
Locatie: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge.
Wanneer: Woensdagavond 18 september, 16 oktober, 13 november, 11 december.
Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur.
Tarieven: 15 euro per sessie. 
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.
Cadeaubon: Beschikbaar!

RESERVEREN HEALING MEDITATION

Indiase hoofdmassage workshop

Tijdens deze workshop ontvang je een heerlijke hoofdmassage en leer je hoe je deze elkaar kunt geven. Ook zullen we gebruik maken van essentiële olie. Indiase hoofdmassage neemt blokkades weg in het hoofd/nek/schoudergebied en in combinatie met essentiële olie, zorgt het ervoor dat je weer heerlijk kunt slapen en je als herboren voelt. Voordelen van een Indiase hoofdmassage: bevordert de doorbloeding, geeft rust en kalmte, minder last van spanningsklachten zoals hoofdpijn en vermoeide ogen, vernieuwde energie, verbeterde concentratie, help helder denken, verhoogd het gevoel van eigenwaarde en zorgt voor een bewustwording van je lichaam.
Deze massageworkshop wordt gegeven op een gewone stoel, dus het is heel makkelijk om de massage toe te passen waar je ook bent! Je masseert in tweetallen. Na deze workshop kun je zelf een massage geven van ca 20 minuten. Je bent welkom!

Reserveren Indiase hoofdmassage workshop

Praktische Informatie

Waar: Tuinkamer “Het Stralende Hart”.
Verblijf: Documentatie, kruidenthee, essentiële olië en na afloop gezond lekkers inbegrepen.
Locatie: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge (nabij Emmen).
Wanneer: Zaterdagmiddag 28 september
Tijd: 14.00 uur – uiterlijk 16.30 uur
Tarieven: 25 euro. 
Kleinschalig

Reserveren Indiase hoofdmassage workshop

Magische tuinkamer retraits in het najaar!

Ervaar deze magische reis vol liefde en heling. Iedere magische tuinkamer retrait is anders qua inhoud. Voor de liefhebbers en om nog dieper en gemakkelijker in een hoger bewustzijn te komen is er ceremoniele cacao en microdosering truffel! Je hoeft geen ervaring te hebben, je hoeft alleen maar te komen beleven en ervaren! Kies je ervoor om ceremoniele cacao te nemen, dit is een niet hallucinerend plantmedicijn die je uitnodigd contact te maken met de kern van je hart, je diepste wezen. Je kunt er voor kiezen om tijdens de magische tuinkamersessies een magische bonbon (mirodosering truffel) te nuttigen, waarbij je nog dieper zakt in een verhoogde bewustzijnsstaat en in je hart. Je intuitie versterkt, waardoor je antwoorden kunt vinden waar je naar opzoek bent en je tot een dieper begrip van jezelf en jouw unieke levenspad komt. Beide staan bekend om hun natuurlijke stimulerende eigenschappen en zijn zacht, vrouwelijk, vriendelijk en laten je op een zachte en liefdevolle manier zien en voelen voorbij de zichtbare vorm. Ze kunnen een gevoel van zachtheid en geluk geven.

Magische tuinkamer retrait boeken

Praktische Informatie

Waar: Tuinkamer “Het Stralende Hart”
Verblijf: Ceremonial cacao en magische truffel bonbon (voor de liefhebber), kruidenthee en na afloop gezond lekkers en versnaperingen inbegrepen.
Locatie: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge.
Wanneer: 13 oktober 11.00 - 14.00 uur, 9 november 15.30 - 18.30 uur, 8 oktober 11.00 uur tot 14.00 uur
Tarieven: 30 euro, 35 euro inclusief ceremonial cacao en 40 euro inclusief ceremonial cacao en magische truffel bonbon. 
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.
Cadeaubon: Beschikbaar!

Reserveren magische tuinkamer retrait

Walk as if you are kissing the Earth with your feet

Thich Nhat Hanh

Ontspanningsmassage met klankschalen

De klankschalenmassages / ontspanningsmassages die ik verzorg zijn vooral gericht op een diepe ontspanning. En als er een diepe ontspanning is, kan er op een dieper niveau heling plaatsvinden. Het vervangt geen reguliere geneeskunde, maar het kan wel ondersteunend werken bij (medische) behandelingen. Klankschalen hebben een verlichte werking bij pijn. Daarom kan een klankschalenmassage prettig zijn bij o.a. reuma en pijn aan gewrichten. Als je onder behandeling bent bij een arts, overleg dan of het ontvangen van een klanschalenmassage geen kwaad kan of zelfs aan te bevelen is. Voor een klankschalenmassage hoef je niet uit de kleren. Het is een hele fijne en vooral ontspannende beleving waarbij het hele lichaam gemasseerd wordt via de voeten, rug, schouders, buik, borst en handen. In sommige gevallen pas ik liever geen klankschalenmassage toe op het lichaam. Vraag naar de contra indicaties. Bij mij kun je terecht voor een individuele klankmassage of een klankmassage voor 2 personen.

Ontspanningsmassage boeken

Praktische Informatie

Waar: Tuinkamer “Het Stralende Hart”.
Locatie: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge.
Wanneer: Op aanvraag
Tarieven: Individueel (75 minuten) = 45 euro en met 2 personen (90 minuten) = 70 euro in totaal.
Cadeaubonnen: Beschikbaar!

Ontspanningsmassage boeken

Ceremonial Cacao helps you to step into your heart

Holistische intuïtieve massage

Deze Holistische, intuïtieve ontspanningsmassage is echt even een moment van aandacht voor jezelf. Een intuïtieve ontspanningsmassage wordt gegeven vanuit mijn gevoel, met rustige strijkbewegingen en als er spanning voelbaar is, zal ik de spieren los kneden. De massage is Holistisch, wat betekend allesomvattend. Lichaam en geest zijn sterk verbonden en door de massage komt alles weer in balans en zal je rust en zelfliefde ervaren. Het is een heerlijke belevenis en inclusief voetenbad, geuren (essentiële oliën) passend bij jouw wensen (voor de liefhebbers) en ontspannen muziek.

Deze massage wordt verzorgd door Moniek, een zachte en lieve vrouw die het vanuit haar hart laat stromen.

Holistische massage boeken

Praktische Informatie

Waar: Tuinkamer ‘ Het Stralende Hart’
Verblijf: Voetenbad, intuïtief zacht en ontspannende massage,
aromatherapie en olie persoonlijk afgestemd (voor de liefhebber) en ontspannende muziek (voor de liefhebber).

Wanneer
: In overleg.

Tarieven
: Lichaamsmassage van top tot teen, of geef je eigen voorkeur:
- 5 kwartier €70
- 3 kwartier €55

Holistische massage boeken

Aroma Experience op Locatie

Tijdens deze exclusieve Aroma Experience in de tuinkamer, neem ik je mee in de wereld van de meestgebruikte essentiële oliën en vertel ik je graag over deze, vind ik, fantastische producten uit de natuur en hoe je ze heel gemakkelijk toe kunt passen in je dagelijkst leven zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Deze essentiele olien van hoge therapeutische graad zijn puur en zonder chemische, of synthetische toegevoegde stoffen. Ik zet ze overal en voor heel veel in. Tijdens de Holistische sessies, lichaamswerk, het huishouden en ook mijn kinderen hebben er veel baat bij. De oliën ondersteunen ons o.a. bij overprikkeling, een bonkend hoofd, huiswerk en concentratie, slapen, hormonen, pijn in de buik, droge en jeukende huid, stress, griep, reinigen ruimte enz. 

Op aanvraag! Lijkt het je leuk om deze experience bijvoorbeeld met vriendinnen of collega's te doen, dan is dat zeker mogelijk! Neem daarvoor gerust contact op.

Aanmelden Aroma Experience in de Tuinkamer

Praktische Informatie

Waar: Tuinkamer “Het Stralende Hart”, Weerdingerkanaal zz 139 Nieuw Weerdinge.
Verblijf: Thee, pure sap, gezond lekkers en een aroma cadeautje inbegrepen.
Wanneer: Op aanvraag! Lijkt het je leuk om deze experience bijvoorbeeld met vriendinnen of collega's te doen, dan is dat zeker mogelijk! Neem daarvoor gerust contact op.
Voor wie: Geschikt voor iedereen.
Tarief: 15 euro
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.

Aanmelden Aroma Experience in de Tuinkamer

Aroma Experience Online Workshop

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met essentiële oliën? Heb je weinig tijd, maar ben je benieuwd wat essentiële oliën voor je kunnen betekenen in je dagelijks leven op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak? Dan is deze workshop echt wat voor jou! Qua tijd hoef je er niet veel in te investeren en kan het heel goed naast gezin en werk. Elke maand verzorgen we deze online workshop. Voor deze online workshop heb je een workshop pakketje nodig. Dit workshop pakketje wordt naar je toegestuurd, zodra je je voor deze workshop hebt ingeschreven. In het workshopspakketje zitten 5 essentiele olie samples met kaartjes waar al wat uitleg op staat en tevens leuke en fijne cadeautjes om je olie workshop goed mee te kunnen beginnen. Vlak voor de start van de online workshop, ontvang je de link van ons platform waar je de workshop 5 dagen en volledig in je eigen tijd kunt volgen. Het neemt per dag nog geen 30 minuten in beslag. Aan het einde van de 5 dagen is er op vrijdagavond een live zoom, waar je o.a. al je vragen kunt stellen. Je bent overigens niet verplicht om hier aan deel te nemen en je kunt ‘m later ook lekker terug kijken. Wil je toch graag nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Aanmelden Aroma Experience Online Workshop

Praktische Informatie

Startdatums: 8 juli, 12 augustus, 9 septemer, 7 oktober, 11 november en 9 december
Waar: Online vanuit huis.
Voor wie: Geschikt voor iedereen. 
Verblijf: Oliën en cadeautjes inbegrepen. Worden thuisgestuurd. 
Tarief: 12,50 euro exclusief eventuele verzendkosten.

Aroma Experience Workshop Reserveren

Aroma Herfst/Winter Workshop

Laat je in 2,5 uur inspireren over welke essentiële oliën en Holistische oefeningen jij kunt inzetten in de herfst en winter! Denk aan een zere keel, oren, buik, vrijer en dieper ademen, ruwe plekjes op handen maar ook aan het naar binnen keren in rust en stilte. Tijdens deze workshop ontvang je info over welke essentiële oliën je kunt inzetten in de herfst en winter en hoe je deze op de juiste manier kunt gebruiken. Verder doe je zachte meditatieve oefeningen en meditaties waarbij je de essentiële oliën kunt gebruiken en waarmee je heerlijk naar binnen kunt keren, maak je iets met essentiële oliën om vrijer en dieper te kunnen ademen en een fijne wintercreme voor handen, voeten of gezicht en ontvang je een olie sample die je o.a. een serotonine boost geeft en waar je blij van wordt in herfst en wintertijd. En alles is er om lekker mee naar huis te nemen!

Aroma Herfst/Winter Workshop Reserveren

Praktische Informatie

Waar: Tuinkamer “Het Stralende Hart”, Weerdingerkanaal zz 139 Nieuw Weerdinge.
Verblijf: Thee, pure sap en gezond lekkers is inbegrepen. 
Wanneer: Op aanvraag. Leuk om te doen met een stel vriendinnen, vrienden, collega's.
Tijd: 14.00 – 16.30 uur.
Voor wie: Geschikt voor iedereen. 
Tarief: 25 euro 
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.

Aanmelden Aroma Herfst/Winter Workshop

1- Daagse Retraitedag

De 1-daagse retraitedag is zeer geschikt om even helemaal tot rust en op adem te komen. Gun jezelf een heerlijke dag voor jezelf en om het leven dieper te ervaren. Tijdens deze 1-daagse inspirerende, speelse en ontspannende dag zetten we stilstaande geblokkeerde energie weer in beweging, zodat levensenergie weer goed door ons heen kan stromen en er rust en harmonie ontstaat van binnen. Tussendoor kun je genieten van een (h)eerlijke biologische, dynamische lunch en van de aanliggende tuin en het landschap. En, mits er voldoende plek is in nabijgelgen B&B's en als je het fijn vind, kun je er een eventuele overnachting bij boeken en nog wat langer genieten in het mooie Drentse land. Je kunt alleen komen, met z'n tweeën of met wat vrienden/vriendinnen/familie (maximaal 5 personen). Deze dag is vooral gericht op (innerlijke) stilte, ontspanning, onthaasten, verdieping en genieten. Geworteld, ontspannen, met antwoorden, inzichten en met een 'stralend hart' ga je weer naar huis! Het is ook een hele leuke, inspirerende dag voor bijvoorbeeld yogadocenten en coaches! Laat je verrassen!

Meer informatie retraitedagen

praktische informatie

Wanneer: Op aanvraag.
Tijd: 10.30 – 16.00 uur.
Waar:  Tuinkamer “Het Stralende Hart”.
Locatie: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge (nabij Emmen)
Verblijf: Biologische, vegetarische, dynamische lunch is inbegrepen.
Zo ook thee, koffie, pure sap en gezonde lekkernijen. 
Tarief: 100 euro p.p. Zie voor meer informatie kopje tarieven.
Aantal: Kleinschalig, maximaal 5 personen.

Reserveren 1-Daagse Retraitedag

When the mind is still, than truth gets her chance to be heart in the purity of the silence

Sri Aurobino