Retraites, Healings, Workshops


KOM OP ADEM! GENIET VAN RUST, STILTE, RUIMTE EN TIJD VOOR JEZELF MIDDEN IN DE NATUUR!

Ons kleinschalige retraites, healings en workshops staan voor rust, bezinning, zingeving, verdieping en inspiratie en staan in verbinding met je diepste natuurlijke zelf. Kleine groepjes (max. 5 a 6 personen) en laagdrempelig. Gedurende het verblijf kun je genieten van de natuur in Drenthe, wandelingen maken, schrijven, inspirerende mensen ontmoeten, meedoen aan o.a. ontspannende Holistische sessies, klankschalenmassage ondergaan en genieten van (h)eerlijk biologisch en dynamisch eten en drinken (vegetarisch). Laat je in de watten leggen en verwennen en ga met een 'stralend hart' weer naar huis! Lees hieronder meer over ons:

CACAOCEREMONIES & MAGISCHE TRUFFEL BONBONS
SOUND HEALINGS & KLANKSCHALEN (MASSAGE)
YOGA NIDRA MEDITATIE & AROMATHERAPIE 
INDIASE HOOFDMASSAGE WORKSHOP
YOUNG LIVING ESSENTIELE OLIE WORKSHOPS 
HARTCHAKRA MEDITATIE KARUNESH INCL. CEREMONIELE CACAO
1-DAAGSE RETRAITEDAG / RETRAITEWEEKEND

Liefs, Kirsten 

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Kirsten: 06 - 224 11 425

Aroma Experience Workshop

Een interactieve introductie in de aroma's, essentiele olien van Young Living. Laat je 5 dagen, vanuit huis inspireren en op je eigen tijd inspireren en meenemen op reis nemen in de wereld van Young Living essentiële oliën. De 5 essentiele olien en cadeautjes stuur ik je toe! Je ontvangt verder op ons besloten platform interessantie weetjes over de 5 oleien inclusief filmpjes en uitles. Heb je weinig tijd, maar ben je benieuwd wat essentiële oliën voor je kunnen betekenen in je dagelijks leven op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak? Hoe ze je kunnen ondersteunen en kunt inzetten? Denk bijvoorbeeld aan weerstand, pollen, hormonen, detox, focus, concentratie, rust, ontspanning, meditatie, (energetisch) zuiveren van lucht en ruimtes, spijsvertering, maag, darmen, huid, spieren, keel, oren, emotionele onbalans, vastgezette energie zoals pijn, verdriet, angst, boosheid, beter slapen, bonkend hoofd, toxisch vrije parfums, in de keuken, vermoeidheid, luchtwegen, aarden en overprikkeling. Dan is deze online workshop echt heel leuk en zeker gezien de bijdrage! Qua tijd hoef je er niet veel in te investeren en kan het heel goed naast gezin en werk.

Aanmelden Aroma Experience Workshop

Praktische Informatie

Startdatums: 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december.
Waar: Online vanuit huis.
Voor wie: Geschikt voor iedereen. 
Verblijf: Oliën en cadeautjes inbegrepen. Worden thuisgestuurd. 
Tarief: 12,50 euro exclusief eventuele verzendkosten.

Aanmelden Sample Workshop

Meditatie & Essentiële Oliën

Alles wat je meemaakt zorgt voor bepaalde lichamelijke ongemakken, gedachten, gevoelens en emoties. Het creëert overtuigingen, gewoontes, beïnvloed je kijk op de wereld en blokkeert wie je werkelijk diep van binnen bent. Alles is energie, zo ook bijvoorbeeld je gedachten. Elke gedachte die je hebt, heeft dan ook effect op de circulatie van energie door het lichaam en heeft ook effect op hoe je handelt, manifesteert en creëert. Door in een staat van ontvankelijkheid/Yoga Nidra te zijn, kun je de stroom van energie op een fundamenteel niveau beïnvloeden. En dit kan een grote en positieve verandering in je leven teweegbrengen. 
Naast de wekelijkse Holistische sessies, retraites en workshops, waarin ook Yoga Nidra meditaties verwerkt zijn, kun je meedoen aan losse Yoga Nidra meditatiesessies in combinatie met essentiële oliën. Deze sessies zijn een Holistische totaalaanpak om lichaam en geest te helen en te ontspannen. Maak kennis met je innerlijke waarheid, innerlijke kern, zelfliefde en zachtheid en laat je meevoeren in een diepe ontspanning.

LEES MEER OVER YOGA NIDRA MEDITATIE

Praktische informatie

Waar: Tuinkamer “Het Stralende Hart”, Weerdingerkanaal zz 139 Nieuw Weerdinge.
Verblijf: Thee, pure sap en gezond lekkers is inbegrepen. 
Wanneer: Donderdagavond 14 september, woensdagavond 4 oktober.
Tijd: 19.30 – 21.00 uur.
Voor wie: Geschikt voor iedereen. 
Tarieven: 15 euro per sessie. Zie voor meer informatie kopje tarieven
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.

INSCHRIJVEN YOGA NIDRA MEDITATIE & ESSENTIELE OLIEN

Walk as if you are kissing the Earth with your feet

Thich Nhat Hanh

Sound Healing / Klankschalen

Tijdens deze Sound Healing of Klankreis word je meegenomen naar je diepste kern met healing sounds.Tijdens een Sound Healing pas ik regelmatig ook klankschalenmassage toe op het lichaam (op de kleding). Dit is mogelijk omdat ik werk met kleine groepjes. Laat je meevoeren in een diepe ontspanning waar je je oorsprong van onvoorwaardelijke liefde, diepe rust, overvloed en oneindige kracht weer voelt. Liggend (onder een warme deken) mag je je helemaal onder laten dompelen in een bad van klank en trilling, die in combinatie met een korte meditatie en essentiele olien elke cel in je lichaam beroert. Wat vastzit kan vrijkomen en je voelt je vaak diep ontspannen. Even los zijn van alles wat er buiten je is, naar je innerlijke rustpunt. Een heerlijke beleving!

Lees meer over Sound Healing en Klankschalenmassage

Praktische informatie

Waar: Tuinkamer “Het Stralende Hart”.
Verblijf: Thee, pure sap en gezond lekkers is inbegrepen. 
Locatie: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge.
Wanneer: Woensdagavond 20 september en donderdagavond 12 oktober.
Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur.
Tarieven: 15 euro per sessie. Zie voor meer informatie kopje tarieven
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.

INSCHRIJVEN SOUND HEALING

Ceremonial Cacao helps you to step into your heart

Indiase hoofdmassage workshop

Tijdens deze workshop ontvang je een heerlijke hoofdmassage en leer je hoe je deze elkaar kunt geven. Ook zullen we gebruik maken van Young Living essentiële olie. Indiase hoofdmassage neemt blokkades weg in het hoofd/nek/schoudergebied en in combinatie met essentiële olie, zorgt het ervoor dat je weer heerlijk kunt slapen en je als herboren voelt. Voordelen van een Indiase hoofdmassage: bevordert de doorbloeding, geeft rust en kalmte, minder last van spanningsklachten zoals hoofdpijn en vermoeide ogen, vernieuwde energie, verbeterde concentratie, help helder denken, verhoogd het gevoel van eigenwaarde en zorgt voor een bewustwording van je lichaam.
Deze massageworkshop wordt gegeven op een gewone stoel, dus het is heel makkelijk om de massage toe te passen waar je ook bent! Je masseert in tweetallen. Na deze workshop kun je zelf een massage geven van ca 20 minuten. Je bent welkom!

Reserveren Indiase hoofdmassage workshop

Praktische Informatie

Waar: Tuinkamer “Het Stralende Hart”.
Verblijf: Documentatie, kruidenthee, essentiële olië en na afloop gezond lekkers inbegrepen.
Locatie: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge (nabij Emmen).
Wanneer: Zaterdagmiddag 7 oktober. 
Tijd: 14.00 uur – uiterlijk 16.30 uur
Tarieven: 25 euro. Zie tarieven.
Kleinschalig: Maximaal 6 personen.

Reserveren Indiase hoofdmassage workshop

Cacaoceremonie & Magische truffel bonbon

Ervaar deze magische reis vol liefde en heling met ceremoniele cacao en microdosering truffel! Je hoeft geen ervaring te hebben, je hoeft alleen maar te komen beleven en ervaren! Rauwe ceremoniele cacao is een niet hallucinerend plantmedicijn die je uitnodigd contact te maken met de kern van je hart, je diepste wezen. Je kunt er voor kiezen om tijdens de ceremonie een magische bonbon (mirodosering truffel) te nuttigen, waarbij je nog dieper zakt in een verhoogde bewustzijnsstaat en in je hart. Je intuitie versterkt, waardoor je de antwoorden vindt waar je naar opzoek bent en je tot een dieper begrip van jezelf en jouw unieke levenspad komt. Beide staan bekend om hun natuurlijke stimulerende eigenschappen en zijn zacht, vrouwelijk, vriendelijk en laten je op een zachte en liefdevolle manier zien en voelen voorbij de zichtbare vorm. Ze kunnen een gevoel van zachtheid en geluk geven. Door bijvoorbeeld, tijdens een ceremonie, meditatie, breathwork, mantra's, hartopeners en klankschalen toe te passen, maken we optimaal gebruik van de ondersteuning die cacao en magische truffel bonbons ons kunnen bieden.

Extra informatie cacaoceremonies

Praktische Informatie

Waar: Tuinkamer “Het Stralende Hart”
Verblijf: Ceremonial cacao, magische truffel bonbon (voor de liefhebber), hartchakra thee en na afloop gezond lekkers inbegrepen.
Locatie: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge.
Wanneer: zaterdag 23 september 16.00 uur tot 19.00 uur (vol), zondag 22 oktober 11.00 uur tot 14.00 uur (vol), zaterdag 11 november 16.00 uur tot 19.00 uur en zondag 10 december van 11.00 uur tot 14.00 uur. 
Tarieven: 30 euro per sessie en 40 euro inclusief magische truffel bonbon. 
Kleinschalig: Maximaal 5 personen.

Reserveren Cacao Ceremonie

1- Daagse Retraitedag

De 1-daagse retraitedag is zeer geschikt om even helemaal tot rust en op adem te komen. Gun jezelf een heerlijke dag voor jezelf en om het leven dieper te ervaren. Tijdens deze 1-daagse inspirerende, speelse en ontspannende dag zetten we stilstaande geblokkeerde energie weer in beweging, zodat levensenergie weer goed door ons heen kan stromen en er rust en harmonie ontstaat van binnen. Tussendoor kun je genieten van een (h)eerlijke biologische, dynamische lunch en van de aanliggende tuin en het landschap. En, mits er voldoende plek is in nabijgelgen B&B's en als je het fijn vind, kun je er een eventuele overnachting bij boeken en nog wat langer genieten in het mooie Drentse land. Je kunt alleen komen, met z'n tweeën of met wat vrienden/vriendinnen/familie (maximaal 5 a 6 personen). Deze dag is vooral gericht op (innerlijke) stilte, ontspanning, onthaasten, verdieping en genieten. Geworteld, ontspannen, met antwoorden, inzichten en met een 'stralend hart' ga je weer naar huis! Het is ook een hele leuke, inspirerende dag voor bijvoorbeeld yogadocenten en coaches! Laat je verrassen!

Meer informatie retraitedagen

praktische informatie

Wanneer: Zondag 15 oktober a.s. Naast deze datum is deze retrait ook op aanvraag te boeken.
Tijd: 10.30 – 16.00 uur.
Waar:  Retraiteboerderij “Het Stralende Hart”.
Locatie: Weerdingerkanaal zz 139 in Nieuw Weerdinge (nabij Emmen)
Verblijf: Biologische, vegetarische, dynamische lunch is inbegrepen.
Zo ook thee, koffie, pure sap en gezonde lekkernijen. 
Tarief: 100 euro p.p. Zie voor meer informatie kopje tarieven.
Aantal: Kleinschalig, maximaal 5 personen.

Reserveren 1-Daagse Retraitedag

When the mind is still, than truth gets her chance to be heart in the purity of the silence

Sri Aurobino