Stadsverlichting Samen Mediteren


Regelmatig komen mensen, in huiskamers en/of online, over heel de wereld bijeen om even stil te zijn. Door samen te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Gezamenlijke stilte, meditatie heeft een positief, meetbaar effect op jezelf en de omgeving. Er is geen methode die sneller, goedkoper en effectiever werkt om meer harmonie en flow in jezelf en in de samenleving te brengen. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting Meditatie een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning. Om uiteindelijk met elkaar een wereld te kunnen creëren, waar we allemaal zo naar verlangen en uitkijken. Een wereld met een totaal andere werkelijkheid zoals we die nu kennen en waarvan we (nog) niet beter weten dat het ook echt anders kan. 

Ik wens je een waardevolle, inspirerende en leerzame tijd als mens op aarde. Een tijd die vraagt om open te staan, flexibel te zijn, dankbaar te zijn, te kunnen vergeven, ruimte te creëren, in de overgave te gaan, eigenheid, moed, kracht en liefdevol los te laten en op te ruimen wat je niet meer nodig hebt en wat niet wat jou is.

Voel je meer dan welkom bij Stadsverlichting Meditatie "Het Stralende Hart". Aangesloten bij landelijke en wereldwijde Stadsverlichting, opgericht door Tijn Touber. 

Liefs, Kirsten 

Ervaringen deelnemers / Recensies

Vergeet niet de glimlachen naar je gedachten

Tijn Touber

Praktische informatie

We doen diverse soorten meditaties die je dieper in de stilte en bij jezelf brengen. Dichtbij bij wie je werkelijk bent. De deelnemers zal ik voorafgaand aan de meditatie, regelmatig nog wat dieperliggende informatie, toelichting en inspiratie sturen over o.a. de meditatie die we gaan doen. De mensen komen vaak in stilte (online) binnen en na afloop van de meditatie gaan mensen vaak in stilte weer weg, maar je mag ook gerust nog even blijven en wat delen als je dat wilt.

Wanneer:  
Waar: Online vanuit je eigen huis. 
Tijd: Van 20.00 tot 20.40 uur. Skype aan vanaf 19.45 uur
Bijdrage: Gratis
Link Skype: Ontvang je na aanmelding

Met de toegestuurde link kun je direct inloggen "als gast" en meedoen via je telefoon, laptop of computer. Ook als je geen account hebt van Skype. Link aanklikken en je kunt meedoen. Opgave is fijn, zodat ik weet wie ik de toelichting, informatie en inspiratie mag toesturen. Dit geldt met name voor mensen die zo nu en dan mee willen doen. Als je altijd meedoet, hoef je je niet iedere keer op te geven.

INSCHRIJVEN STADSVERLICHTING MEDITATIE

Surrender to wat is. Let go of what was. Have faith in what will be.

Tijn Touber

Meditatie De Waarnemer

Ik wens dat je je veilig, gesteund en geborgen mag voelen door mensen en lichtwezens om je heen en dat je bewust contact mag gaan en wilt maken met je donkere, oude energieën. Met je belemmerde gedachten, gevoelens en emoties. Wat die donkere energieën (belemmeringen, overtuigingen, oude patronen) zijn en waar ze vandaan komen, is niet belangrijk. Wel dat ze er zijn, bewust en vaak onbewust aanwezig. En dat je er vaak last van hebt. Je voelt of weet, dat je systeem erdoor wordt verstoord. Ik wens dat je zoveel bewustzijn mag verwerven dat je dat begrijpt en je weer vrij kunt zijn in jezelf. Weet dat het ‘licht’ alleen maar aan kan gaan als je het donker toe laat, signaleert, omarmt en liefdevol loslaat. Zodat uiteindelijk het liefdeslicht er vrij doorheen kan stromen tot in de oneindigheid.

MEDITATIE AFSPELEN

Meditatie Kosmisch Liefdevol Wezen

Voel deze kracht, deze lichtstroom die je doet veranderen in een Kosmisch Liefdevol Wezen. De liefdevolle kracht die opent, zuivert en je in staat stelt om "jezelf" te vinden. Een geweldige bron van levenskracht, waar je altijd op aangesloten bent zodra je de deur openzet en die je richting geeft, vertrouwen, hoop en liefde. Die je vrijheid geeft. Naast Stadsverlichting Meditaties kun je ook meedoen op basis van een vrijwillige bijdrage aan de wekelijkse Holistische Lessen en de 8-weekse Yoga Nidra Meditatie Cursus.

MEDITATIE AFSPELEN

Alles wat jij toelaat, laat jou los

Tijn Touber